TIS, 28 FEB. 2023 08:46 GMT+0

Flowscape vinner affär i Sverige

Ett stort svenskt bolag utökar sin Flowscape installation för att stödja sitt hybrida arbetssätt till fler kontor. Ordervärdet första året är 148,000 SEK och därefter 28,900 SEK årligen återkommande intäkter

”Vårt erbjudande för hybrida arbetssätt är mycket konkurrenskraftigt och vi vinner flera affärer i Sverige. Många kunder väljer att installera Flowscape på alla sina kontor, både för att erbjuda ett gemensamt arbetssätt för de anställda men även för att kunna mäta beläggningen och följa upp hur kontoren används. När anställda väljer att arbeta hemma mer ofta skapas en ojämn och ofta låg beläggning på kontoren, framför allt för vissa veckodagar. Något som inte är hållbart i längden. Vårt verktyg FlowPlanner, där anställda kan se när deras kollegor planerar att vara på kontoret är en viktig funktion för att skapa mer samarbete på kontoren.” säger Peter Löfgren, Ansvarig för Sales Nordic för Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Installationerna omfattar bland annat Flowscapes lösningar för rumspaneler, rumsbokning och analysportal.

Dokument och länkar:

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: peter.reigo@flowscapesolutions.com

Certified Adviser: Skills Corporate Finance Nordic AB, telefon:+46 (8) 517 082 40, email: ca@skillscorp.se

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för smarta kontor, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder den senaste sensorteknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för det hybrida arbetssättet. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com