MÅN, 3 JULI 2023 14:02 GMT+0

Flowscape rekryterar ny CFO

Peter Eriksson börjar som CFO från 14 augusti 2023 och stärker bolagets ledningsgrupp med sin bakgrund inom finansiering, organisationsförändring och strategi.

Peter kommer senast från rollen som Global Business Control Manager på Intrum. Dessförinnan har han verkat som CFO på Leeroy Group AB med fokus på finansiering, organisationsförändring och strategi. Peter har även lett funktionen för business control på Bisnode Skandinavien samt har flera års erfarenhet från onlinebetalningsbranschen. I båda fallen har fokus legat på rapportering, analys samt att stödja den operativa verksamheten. 

"Flowscape har förskaffat sig en position som innebär att företaget nu går in i en väldigt spännande fas med en produkt som ligger helt rätt i tiden. Jag är övertygad om att Flowscape har en lösning som skapar värde för såväl företag som dess medarbetare utifrån en hybrid arbetsmodell där Flowscape's produkt förenklar vardagen. Bolaget besitter en enorm potential och jag är exalterad över möjligheten att tillsammans med övriga Flowscape-teamet driva den fortsatta tillväxtresan." säger Peter Eriksson.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: peter.reigo@flowscapesolutions.com

Certified Adviser: Skills Corporate Finance Nordic AB, telefon:+46 (8) 517 082 40, email: ca@skillscorp.se

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för smarta kontor, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder den senaste sensorteknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för det hybrida arbetssättet. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök: www.flowscapesolutions.com