TORS, 6 OKT. 2022 13:45 GMT+0

Flowscape rekryterar ny CFO

Pejman Tehrani börjar som CFO från 1 oktober 2022 och stärker bolagets ledningsgrupp med sin bakgrund inom finansiering, ekonomi och revision.

Pejman kommer senast från rollen som Interim Business Controller hos Nordr där han ansvarat för projektuppföljning med fokus på rapportering, budgetering och prognostisering av projekt och bolagets resultaträkning och lönsamhet. Dessförinnan har han erfarenhet från Securitas Intelligent Services och Selecta som Interim Controller och rapportering av månadsbokslut, kassaflödesprognoser och konsolidering, samt från PwC som revisor.

”Flowscape befinner sig i en otroligt spännande fas och har en välutvecklad produkt som ligger i framkant. Bolaget har med sin affärsmodell och skalbarhet skapat en produkt som förenklar vardagen för många företag. Jag ser stor potential i bolaget och är oerhört glad till att få vara en del av teamet och bidra till den fortsatta expansions- och tillväxtresa som bolaget har framför sig.” säger Pejman Tehrani, nytillträdd CFO på Flowscape

Läs mer på vår hemsida.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: peter.reigo@flowscapesolutions.com

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett SaaS-bolag med en världsledande lösning för hybrida kontor, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor men även för att analysera kontorets  nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com