FRE, 10 FEB. 2023 08:10 GMT+0

Flowscape vinner affär med bank i Baltikum

En snabbväxande statlig bank i Baltikum har valt Flowscape för det nya hybrida arbetssättet. Ordervärdet första året är 12,200 Euro (136,800 SEK) och därefter 7,400 Euro (83,000 SEK) årligen återkommande intäkter

”Flowscape växer på många marknader då efterfrågan på smarta lösningar för det hybrida arbetssättet är globalt. Det här är en viktig order för oss på den Baltiska marknaden. Banken ger oss en god referenser både inom sektorn och i regionen. De väljer vår USB Desk sensor för sina arbetsplatser och får därmed marknadens smartaste lösning för bokning av arbetsplatser. Vårt verktyg FlowPlanner, där anställda kan se när deras kollegor planerar att vara på kontoret, var avgörande för beslutet.”. säger Anders Malmström, VP Sales & Marketing för Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Lösningen är för ca 130 arbetsplatser utrustade med USB desk sensorer för automatisk check-in och statistik på det faktiska användandet av platserna. De anställda kan boka arbetsplatser och rum via Flowscape appen.

Dokument och länkar:

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: peter.reigo@flowscapesolutions.com

Certified Adviser: Skills Corporate Finance Nordic AB, telefon:+46 (8) 517 082 40, email: ca@skillscorp.se

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för smarta kontor, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder den senaste sensorteknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för det hybrida arbetssättet. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com