ONS, 15 NOV. 2023 13:00 GMT+0

Flowscape tecknar samarbetsavtal i Indien, Mellanöstern och Afrika

Flowscape tecknar ett partneravtal med Avientek, en ledande distributör i Indien, Mellanöstern och Afrika. Samarbetet skapar ett mycket starkt nätverk av distributörer och AV-partners i regionen och har redan resulterat i en affär i Abu Dhabi.

”Vi är mycket glada över samarbetet med Avientek. Som den ledande värdeadderande distributören inom audio och videoteknik, med närvaro i mer än 20 länder, ser vi mycket goda möjligheter för framtida affärer. Avientek är starka både inom den privata sektorn men även inom den publika sektorn. Tillsammans har vi finansierat två Flowscape-medlemmar på plats, vilket vi anser är nödvändigt för att vara nära marknaden och kunderna. Ett utökat partnersamarbete är viktigt för oss i vår ambition att växa i flera länder. Många kunder väljer att köpa smarta kontorslösningar via partners. Samarbetet har redan resulterat i en affär med en myndighet i regionen.” säger Peter Reigo, CEO och grundare av Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Läs mer om Avientek här

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: peter.reigo@flowscapesolutions.com

Certified Adviser: Skills Corporate Finance Nordic AB, telefon:+46 (8) 517 082 40, email: ca@skillscorp.se

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för smarta kontor, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder den senaste sensorteknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för det hybrida arbetssättet. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com