FRE, 12 MAJ 2023 07:30 GMT+0

Flowscapes lösning för hybrida kontor vinner affär i Europa

Ett stort amerikanskt Fortune 500 teknikbolag väljer Flowscapes smarta sensorlösning för att mäta hur ett av deras kontor i Europa används. Ordervärdet första året är Euro 37,500 (420,000 SEK) och därefter Euro 30,900 (350,000 SEK) årligen återkommande intäkter.

”Vi ser att det hybrida arbetssättet är dominerade globalt. När de anställda jobbar hemifrån två eller fler dagar per vecka får det stora effekter på hur hög beläggningen är på kontoren. Våra kunder ser ett stort behov av att mäta och förstå mer i detalj hur kontoren används. Flowscape är ledande på att använda olika typer av sensorer för att få tillförlitliga data, både enkelt och effektivt. Den här kunden är ännu en som valt Flowscapes system för att kunna fatta beslut om hur de ska förändra och effektivisera sitt kontor. De anställda får även en marknadsledande lösning för att boka arbetsplatser och att se när kollegorna kommer vara på kontoret. ” säger Anders Malmström, Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Kunden är ett Fortune 500 bolag med ett globalt nätverk av kontor. Installationerna omfattar bland annat Flowscapes lösningar för sensorer, arbetsplatsbokning och analysportal.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: peter.reigo@flowscapesolutions.com

Certified Adviser: Skills Corporate Finance Nordic AB, telefon:+46 (8) 517 082 40, email: ca@skillscorp.se

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för smarta kontor, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder den senaste sensorteknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för det hybrida arbetssättet. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök: www.flowscapesolutions.com