FRE, 14 OKT. 2022 09:46 GMT+0

Flowscape får expansionsorder hos global kund

En stor global kund utökar sin installation för att möta det hybrida arbetssättet genom att expandera Flowscapes lösning till ytterligare kontor och fler användare. Ordervärdet första året är 1 220 000 SEK (111,000 Euro) och därefter 77 400 SEK (7002 Euro) årligen återkommande.

”Vi har samarbetat med kunden sedan 2016 och stöttat dem i olika faser. Innan pandemin var det stort fokus på lösningar för effektiv rumsbokning, under pandemin ändrades intresset mer mot lösningar för social distansering och nu är fokuset på att få det nya hybrida arbetssättet att fungera. Kunden implementerar nu platsbokning på ännu fler kontor och de kommer också rulla ut vår FlowPlanner lösning, där de anställda enkelt och visuellt kan planera veckan tillsammans. Statistik är också mycket intressant, då kunden står inför en stor global förändring av deras kontor för att anpassa dem till de nya behov det hybrida arbetssättet medför. Där kommer vår avancerade statistikmodul hjälpa kunden att fatta optimeringsbeslut” säger Peter Reigo, VD och grundare.

Läs mer på vår hemsida.

Installationen hos kunden innefattar idag 170 byggnader, 8 500 mötesrum och 70 000 arbetsplatser i 56 länder och systemet används dagligen av 17 000 användare. Detta är troligtvis en av världens största smarta kontorsinstallationer, med rumsbokning, arbetsplatsbokning, parkeringsplatsbokning, interaktiva kartor, sensorer och inomhuspositionering.

Denna order är för installationstjänster och ytterligare användarlicenser.

Dokument och länkar:

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: peter.reigo@flowscapesolutions.com

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com