FRE, 15 SEP. 2023 08:35 GMT+0

Stort nordamerikanskt bolag utökar Flowscapelösning

Ett stort globalt konsultbolag utökar, med Flowscape's smarta USB-sensorer, på tre större nordamerikanska kontor, inklusive sitt globala huvudkontor. Målet är att få noggrann data för användningen av kontoren samt stödja sina anställda med smarta lösningar för arbetsplatsförvaltning. Ordervärdet första året är 2,2 MSEK, och därefter 442 TSEK årligen återkommande.

Vårt samarbete med kunden visar att Flowscape är perfekt för de utmaningar moderna kontor står inför. Kunden anser att vår lösning är den bästa för att stödja deras anställda i det hybrida arbetssättetsamtidigt som företaget genom sensordata får ett detaljerat beslutsunderlag för att optimera sitt kontor. Den här kunden förväntar sig att de anställda ska vara på kontoret minst tre dagar i veckan, varav en dag ska vara måndag eller fredag. I Flowscapes avancerade regler för bokning av rum och arbetsplatser kan företaget skapa ett regelverk för att stödja ett flexibelt arbetssätt och en jämn beläggning på kontoren skapas över arbetsveckan. Våra sensorer ger betydligt mer detaljerad kontorsanvändningsdata än accesssystem och bokningsdata och ger därmed det bästa beslutsunderlaget.

Kunden håller på och optimerar hela sin kontorsportfölj med hjälp av våra lösningar. Tack vare vår noggranna statistik har de kunnat identifiera vilka kontor som kan slås ihop samt vilka som kan minskas, och man kommer även börja stänga ner vissa våningsplan vissa dagar om beläggningen blir för låg. Med Flowscape-lösningar kan kunden på ett världsledande sätt optimera sina kontor och minska sina kostnader utan att de anställda upplever det som negativt”, säger Magnus Arildsson, Flowscape Nordamerika.

Läs mer på vår hemsida.

Installationerna omfattar Flowscapes lösningar för rumspaneler, rumsbokning, bokning av arbetsplatser, sensorer i mötesrum, smarta USB-sensorer för arbetsplatser samt analysportal.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: peter.reigo@flowscapesolutions.com

Certified Adviser: Skills Corporate Finance Nordic AB, telefon:+46 (8) 517 082 40, email: ca@skillscorp.se

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för smarta kontor, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder den senaste sensorteknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för det hybrida arbetssättet. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com