FRE, 23 DEC. 2022 07:22 GMT+0

Flowscape har fortsatt framgång i Australien

Återigen väljer en befintlig kund att utöka sin befintliga installation. Denna gång är det en australiensk kund som utökar i Adelaide. Lösningen används för att hantera deras hybrida arbetssätt och för att analysera kontorens nyttjande. Ordervärdet det första året är på 72,000 AUD (500,000 SEK) och därefter 18,200 AUD (130,000 SEK) årligen återkommande.

”Vi har haft ett mycket bra samarbete med denna kund sedan 2020 och de har redan vår lösning på fyra av deras kontor. Systemet, som installerats, innehåller både mjukvara och hårdvara, vilken levererats från Sverige. Eftersom hårdvaran förkonfigureras innan den levereras har det varit enkelt för kunden att installera den på plats. Detta visar på att vår leveransmodell fungerar och vi är ett av få företag i vår bransch som har mångårig erfarenhet av global leverans av kompletta system inklusive hårdvara.

Australien är en mycket modern kontorsmarknad som tillsammans med Sverige och Nederländerna tidigt provar nya arbetssätt. Vi har ett mycket nära strategisk samarbete med denna framåtlutade kund och vi ser nu fram emot att fortsätta utveckla vår ledande lösning för det nya hybrida arbetssättet tillsammans med dem.” säger Peter Reigo, VD och grundare på Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Kunden har redan Flowscape installationer i Sydney, Brisbane, Perth och Melbourne. Den nya installationen i Adelaide omfattar Flowscapes lösningar för rumspaneler, rumsbokning, bokning av arbetsplatser, sensorer i mötesrum, smarta USB-sensorer för arbetsplatser, Busy Light samt analysportal med grafer för hur kontoret används.

Dokument och länkar:

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: peter.reigo@flowscapesolutions.com

Certified Adviser: Skills Corporate Finance Nordic AB, telefon:+46 (8) 517 082 40, email: ca@skillscorp.se

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com