Flowscape meeting room booking system

Effektiv och smart rumsbokning!

För ett flexibelt kontor utan friktion

Flowscapes toppmoderna Rumsbokningssystemet som är perfekt för det hybrida kontoret och tar hand om bokningsprocessen från början till slut - oavsett om du vill boka ett rum för ett informellt möte, ett formellt möte, skicka inbjudningar till gäster eller hitta till ditt bokade rum. Lösningens skalbarhet gör den lämplig för alla företagsstorlekar.

Oslagbar överblick

Vår 3D karta ger en oslagbar överblick av ditt kontor. Lediga mötesrum är markerade i grönt och bokade i rött. Anställda kan se både rummets storlek och tillgänglig utrustning direkt i mobilen för en smidig bokningsupplevelse. Genom appen och vår billboard kan anställda även aktivera wayfinding, vilket visar den optimala vägen till det bokade mötesrummet.

Flowmap on smartphone and computer

Boka mötesrum enkelt och smart

Mötesrum kan bokas direkt eller i förväg med bara några få klick. Anställda kan använda vår mobilapp, webbapplikation, Outlook integrering eller rumspaneler för att smidigt boka ett mötesrum efter deras behov. Mötesrumsbokningar blir direkt synliga för andra och förhindrar både dubbelbokningar och sparar värdefull tid.

Room booking smartphone app

Hitta direkt med Wayfinding

Ingen medarbetare behöver spendera minuter med att hitta rätt mötesrum. Med Flowscape får alla mötesdeltagare direkt veta vilket mötesrum som mötet ska hållas i under "mina bokningar" i appen. Där finns det även möjlighet att lokalisera mötesrummet på kartan och starta Wayfinding.

Wayfinding from booked desk to meeing room

Smidig hantering av Drop-in rum

Dina Drop-in rum kan nu hanteras med den smidighet som de förtjänar! Våra rumssensorer känner av om någon befinner sig i rummet och markerar det som rött på kartan så att andra på kontoret vet att det är upptaget. Ingen ska behöva spendera tid med att hitta ett rum för snabba samtal. Våra Busy lights kan sättas upp utanför rummen för att visa om rummet är ledigt eller inte på långt håll.

busy lights room booking system

Hantera bokningar med check-in

Frigör bokade mötesrum om ingen dyker upp. Aktivera Flowscapes check-in funktion så mötesrum släpps om möten uteblir. Ett effektivt sätt att göra mötesrum tillgängliga för de som behöver utan onödigt administrativt arbete.

Meeting Room Display check-in

Rumspaneler i världsklass!

Rumspaneler kan placeras utanför varje mötesrum och ger en oslagbar överblick av rummets kalender. Anställda kan enkelt se om det finns tid för snabba möten innan nästa börjar. Rumspanelernas LED ljus gör även att mötesrummets tillgänglighet syns på avstånd. Mötesrum kan även bokas direkt på panelen.

Flowscape Room Panels room booking system

Lös felanmälningar direkt

Fungerar inte utrustningen i mötesrummet som det ska? Eller behöver rummet kanske extra städning? Inga problem! Anställda kan skicka felanmälningar till fastighetsansvariga direkt via appen. Problem kan nu lösas inom timmar istället för dagar. Felanmälningen markeras på kartan och är synlig för alla användare så mer lämpade resurser kan bokas.

room booking Housekeeper Report issue

Värdefulla insikter med vårt kraftfulla statistikverktyg

Flowscape ger dig statistik över användningen av alla dina mötesrum. Se hur ofta rummen används, när dom används och hjälp din städpersonal prioritera städning efter användning. Du kan även se hur många möten som uteblir samt om anställda använder rummen utan bokning. Läs mer om vårt analysverktyg här.

Workplace analytics

Levererad hårdvara

Vi hjälper dig från början till slut. Flowscape levererar och installerar all hårdvara för din rumsbokningslösning.

Vi integrerar med dina existerande bokningssystem

Flowscapes plug-in hjälper dig inte bara att boka ett rum, utan guidar dig även till det optimala rummet. Vårt poängsystem rankar alla mötesrum - från de bästa till de minst lämpade.

Office 365 Logotype
Microsoft Exchange Logotype
Google Suite Logotype

Vi har nöjda kunder världen över!

Se Telenor berätta om installationen på deras kontor i Stockholm, Solna.

Är du redo för nästa steg?

Vi paketerar lösningen efter dina behov. Kontakta oss för en kostnadsfri demo.

Våra andra lösningar